Debut amb una còmoda victòria

Tot just ahir es va fer la inauguració del torneig, amb una sessió prèvia de simultànies a càrrec de la WGM Elvira Berend i un piscolabis posterior per tots els presents. Posteriorment es va realitzar el sorteig dels números del quadre i d’aquesta manera la formació del calendari del campionat.

Aquesta segona edició del Campionat Individual dels Petits Estats ha començat força bé pels meus interessos, amb una victòria còmoda davant el representant de Jersey, Graham Mooney. A l’obertura, una Defensa Siciliana, el meu rival no ha seguit la recomanació teòrica quedant-se amb una posició un restringida, i per tant molt més fàcil de jugar amb les peces blanques. A la recerca de complicacions ha passat per alt un tema tàctic que li ha costat material, i poc després de la partida.

Pel que fa als altres resultats, es troben també amb una victòria Helgi D. Ziska (FAI), Pierre Villegas (MNC), Renato Frick (LIE) i el jove jugador xipriota sub14 Konstantinos Michaelides que ha donat precisament la sorpresa de la jornada al guanyar, en una interessant partida, al seu compatriota el Mestre Internacional Andreas Kelires.

Demà toca la primera jornada doble, amb partides a les 10:00 i les 17:00 hores.

20160401 Inauguració

Sessió de simultànies a càrrec de la WGM Elvira Berend

20160401 Inauguració

Inauguració del torneig

20160204 Ronda 01

Ronda 1

20160204 Ronda 01

Ronda 1