Josep Ribera campió sub14 a manca d’una ronda. Tot obert a les altres dues categories

Quan encara queda per disputar-se la sisena i darrera ronda, ja tenim el primer campió, concretament en Josep Mª Ribera que va sumar la seva cinquena victòria consecutiva i té un avantatge d’un punt i mig respecte els seus perseguidors. La darrera ronda, per tant, servirà per completar el podi i aquest es disputarà entre l’Emma Grande i Carlos Saez, ambdós amb 3½ punts i Alex Alcón amb 3.

A la categoria sub12 la derrota del líder, Daniel Ramos, deixa a tres jugadors amb opcions d’obtenir la primera plaça al trobar-se empatats amb 4 punts. La darrera ronda, per tant, serà determinant ja que estaran en joc els primers llocs i per tant les places de classificació per les finals catalanes.

Per acabar, a la categoria sub10 també resultarà molt emocionant la darrera ronda ja que tot just en aquesta en Jaume Alcón ha vençut en Serni Ribera i per tant l’ha atrapat al capdavant de la classificació provocant també un triple empat abans de la darrera partida. Completa el grup en Marc Sánchez i per tant qualsevol dels tres jugadors es pota acabar enduent la victòria final.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la cinquena ronda i l’emparellament de la sisena: