L’equip acaba primer tot i la derrota d’avui

L’equip ha perdut el seu primer encontre de la temporada en el seu desplaçament a Tàrrega per enfrontar-se al seu equip B. Malgrat lluitar en totes les partides no s’ha pogut evitar la derrota.

La jornada començava malament amb la derrota en el tercer tauler d’en Martí Martínez. Tot seguit, la victòria d’en Carlos Saez en el quart tauler, en el seu debut aquesta temporada, ficava l’empat en el marcador i donava el que seria l’únic punt de l’encontre pel nostre equip, ja que després es consumaven les derrotes d’en Marc Martínez i Ernest Navarro, tots dos deixant escapar un avantatge inicial en les seves partides.

El costat positiu és que, malgrat la derrota, l’equip ha aconseguit la primera plaça del seu grup (Grup I) amb 16 punts, un punt d’avantatge respecte el segon classificat, precisament l’equip que avui ens ha superat. Un cop acabada la fase prèvia, entrarem a la fase final on es lluitarà per l’ascens i per tant tocarà enfrontar-se als tres primers equips del grup II, que concretament, i segons ordre de classificació han estat Bellcaire, Balaguer C i Ponts C. Demà es farà el sorteig del calendari per les tres properes jornades.

A continuació els resultats individuals:

Tàrrega B 3 – 1 ANDORRA B
1 Prats, Rossend 1835 1 – 0 1714 Navarro, Ernest
2 Anglès, Joel 1673 1 – 0 1712 Martínez, Marc
3 Torres, Jordi 1689 1 – 0 1700 Martínez, Martí
4 Pérez, Quim 1650 0 – 1 1695 Saez, Carlos

 

20160221 Tàrrega vs Andorra B

20160221 Tàrrega vs Andorra B