Molt bona participació de les fases prèvies amb 31 jugadors inscrits

Aquest dimarts 19 de gener ha començat una nova edició de la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya per edats. Andorra es troba dins de les Comarques Pirinenques i les partides es disputaran durant 6 dimarts a les 18:00 al local social del GEVA.

20160119 Comarques Pirinenques

Vista de la sala de joc

Enguany s’ha mantingut una bona inscripció amb 31 jugadors repartits de la següent manera: SUB10 (14 participants), SUB12 (9 participants) i SUB14 (8 participants) tots ells jugadors del Principat. Malauradament no s’han pogut organitzar les fases prèvies de les categories sub14 i sub16 degut a que no hi havia suficients jugadors per fer el mínim. Tot i així, els jugadors d’aquestes categories tindran l’opció d’obtenir una plaça de classificació si participen en el Campionat Juvenil d’Andorra que es celebrarà aviat, durant els dies de la setmana de Carnaval.

Enguany totes les categories es juguen per sistema suïs a sis rondes amb un ritme de 65 minuts per jugador. El torneig donarà les places per la Fase Final del Campionat de Catalunya per edats que es celebrarà per Setmana Santa.

20160119 Comarques Pirinenques

Jugadors categoria sub12

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la primera ronda i l’emparellament de la segona: