Apareixen els primers líders…

Un cop disputada la tercera ronda del torneig han aparegut els primers líders amb tres partides guanyades, concretament a les categories sub10 i sub12. A sub10 Jaume Alcon es troba al capdavant de la classificació en solitari, mentre que a sub12, el seu germà Alex Alcon i Josep Mª Ribera, que s’enfrontaran en la quarta ronda, han estat els únics jugadors en sumar tres victòries consecutives.

Evidentment, estem a l’equador del torneig i per tant és molt aviat per fer pronòstics però vist l’inici que han fet aquests jugadors, no serà estrany trobar-los per les primeres places al final de la classificació.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la tercera ronda i l’emparellament de la quarta:

Comença la ronda sub10!

Pol Sebastià vs Josep Pubill a sub12