Andorra participa amb dos equips a sub14 i sub16

Aquest any la delegació andorrana va estar representada per dos equips, un a la categoria sub16 integrat per Eric Casanovas, Francesc Lopez, Marc Obregon i Maria Galera i l’altre a la categoria sub14 amb els jugadors Valentí Riba, Arnau Jansat, Daniel Arques i Alex Trojman.

20131103_Equips Edats_06

L’equip de la categoria sub14

A la categoria sub16 es va proclamar campió l’equip del Cerdanyola del Vallès. El conjunt andorrà no va tenir una bona actuació i va ocupar la darrera plaça. Cal destacar que en aquesta competició solament van participar sis equips, tots de primer nivell. Aquesta circumstància va ser determinant i malgrat que els nostres jugadors van lluitar denonadament, però no van poder evitar el resultat final. L’Eric Casanovas va ser l’únic jugador que va aconseguir puntuar amb dues meritòries taules davant jugadors que el superaven clarament en el ranking.

20131103_Equips Edats_14

L’equip de la categoria sub16

A la categoria sub14 l’equip campió va ser el Peona i Peó. Per als nostres les coses van anar una mica millor i van poder evitar la darrera plaça. El millor de l’equip va ser l’Arnau Jansat amb una mol bona puntuació, 3,5 sobre 6 possibles.

20131103_Equips Edats_13

Eric Casanovas, primer tauler sub16

A continuació podeu trobar els enllaços a chess-results amb els resultats i les classificacions finals: