Vuitena victòria i ja som equip de Divisió d’Honor!

Avui ens ha tocat amb el Tres peons, segon classificat i sens dubte l’altre gran candidat a pujar a Divisió d’Honor juntament amb el Sant Andreu i nosaltres.
El matx ha estat molt lluitat en tot moment, i els jugadors han hagut de donar el millor d’ells mateixos per tal de poder puntuar eficaçment.

L’Òscar ha jugat una obertura interessant, però per error ha jugat una línia que sabia que no donava res, acordant-se les taules en poques jugades. En David Norwood ha quedat prou be amb negres. El seu rival s’ha despistat i s’ha deixat un peó, el que ha aprofitat el nostre jugador per a més de guanyar-lo, trobar la forma d’atacar, imposant-se sense problemes.

En Marc Simonet ha jugat actiu intentant atacar el seu rival, però tot i haver-hi diversos desequilibris en la posició, no ha arribat a passar res concret. En David Monell ha quedat prou be amb negres però una jugada poc acurada li ha donat la iniciativa al blanc. El seu rival, però, no ha sabut trobar com atacar i ha fet un escac continu en posició on tenia atac molt fort, gairebé decisiu.

En Sergi Pham avui ha guanyat quan ens feia més falta. Després de tot de maniobres on tots dos rivals buscaven activar-se, el negre no ha afinat i en Sergi ha guanyat un peó, però a més tenia atac sobre el rei rival. El negre ha tingut una oportunitat de igualar tàcticament i no ho ha vist. A partir d’aquí en Sergi no ha donat opció fins guanyar la partida. En Raül Garcia ha quedat pitjor amb negres, però el seu rival no ha aprofitat la ocasió d’atacar i s’ha conformat amb un peó. Després de tot de canvis i en un final de torres, el blanc no ha trobat com guanyar.

En Daniel José ha quedat una mica millor amb blanques després de tot de jugades que no definien massa els plans de cap dels rivals. El negre ha donat opció de obrir algunes columnes, especialment la F, que ha servit al nostre jugador per trobar la forma d’atacar. El negre no ha afinat i l’atac s’ha mostrat decisiu. El rival d’en Josep Ribera ha sacrificat una qualitat per tenir posició d’atac durant moltes jugades. No ha trobat com concretar i el nostre jugador ha obert el centre amb un sacrifici de peó que s’ha mostrat decisiu, però no ha trobat com guanyar en varis moments claus i finalment el seu rival ha aconseguit fer taules per escac continu.

En Peter ha quedat una mica pitjor en l’obertura amb blanques, tot i així no era greu. Una errada posicional ha permès al seu rival obrir el flanc de dama amb efectes decisius, i tot i que en Peter ha buscat com complicar, no hi havia res per mantenir la posició sana. En Joan no ha quedat massa be amb negres després de tot de maniobres d’obertura. El seu rival ha aconseguit millorar les seves opcions però tampoc afinava prou i el jugador andorrà ha tingut opció d’igualar que no ha aprofitat. En els destrets de temps tots dos jugadors han vist fantasmes i han acordat taules per repetició quan el blanc està millor.

El matx de la setmana vinent contra el Gerunda ja no és transcendent per nosaltres doncs amb la victòria d’avui també hem quedat campions del grup. En unes setmanes haurem de jugar un matx amb el campió de l’altre grup de Primera Divisió per dirimir el campió de Catalunya de la nostra categoria.

Felicitats a tot l’equip per l’ascens a Divisió d’Honor!

A continuació els resultats individuals:

GEVA-CEA 6 – 4 TRES PEONS
1 De la Riva, Oscar 2540 GM ½-½ 2494 MI Cruz, Filemon
2 Norwood, David 2491 GM 1-0 2450 MI Cruz, Jonathan
3 Simonet, Marc 2350 MF ½-½ 2384 MF Escuder, Jordi
4 Monell, David 2337 MC ½-½ 2378 MF Boix, Daniel
5 Pham, Sergi 2313 MC 1-0 2349 MF Rivero, Carmelo
6 Garcia, Raül 2282 MF ½-½ 2321 MC González, Marc
7 Jose, Daniel 2200 1-0 2302 MC Marques, Antoni
8 Ribera, Josep 2165 ½-½ 2292 MC Gallart, Jaume
9 Fassnacht, Peter 2164 0-1 2290 MC Leiro, Daniel
10 Fernàndez, Joan 2119 ½-½ 2229 Prat, Joan
20120318_Andorra vs Tres Peons_05

Andorra vs Tres Peons

20120318_Andorra vs Tres Peons_04

Andorra vs Tres Peons