Clara victòria enfront el Vallfogona B que permet continuar al capdavant de la classificació

El GEVA-CEA ha fet un pas més per aconseguir l’ascens de categoria i la primera plaça del torneig al vèncer per un contundent 4,5 a 0,5 el Vallfogona B.

El Vallfogona B, que ocupa la quarta plaça de la classificació, no era precisament un rival fàcil de batre però tot just avui els jugadors andorrans han jugat per intentar una àmplia victòria i finalment ho han aconseguit.

En Ferran Gras, en el primer tauler, ha estat el primer en acabar amb una ràpida victòria que ha donat el primer punt per l’equip local. Poc desprès era l’Arnau Jansat qui en el darrer tauler aconseguia el segon punt, malgrat que és just dir que aquest ha estat gràcies a una greu errada del seu rival quan tenia una posició superior.

En Eric Casanovas i en Valentí Riba, en dues partides més lluitades han donat dos punts més mentre que el darrer en acabar ha estat en Marc Obregon que no ha pogut passar de l’empat en un final desprès de superar el desavantatge del qual havia sortit al superar l’obertura.

Amb aquesta victòria el GEVA-CEA C es troba en el primer lloc de la classificació amb 33 punts, seguit pel Juneda amb 31,5. La tercera posició és pel Ponts B que suma 29. La darrera ronda resultarà decisiva ja que el GEVA-CEA C es desplaça a Ponts per jugar amb el tercer classificat mentre que el Juneda ho farà amb el Vallfogona B que tot just és quart amb 27,5 punts.

A continuació els resultats individuals:

GEVA-CEA C 4½ – ½ VALLFOGONA B
1 Gras, Ferran 1894 1-0 1820 Escur, Joaquin
2 Casanovas, Eric 1876 1-0 1777 Martí, Aleix
3 Riba, Valentí 1813 1-0 1760 Balasch, Marcos
4 Obregón, Marc 1804 ½-½ 1700 Balasch, Eduard
4 Jansat, Arnau 1798 1-0 1700 Berge, Jose M.
20120318_Andorra C vs Vallfogona B_02

Andorra c vs Vallfogona B

20120318_Andorra C vs Vallfogona B_03

Andorra c vs Vallfogona B