Derrota per la mínima

Desprès de molts anys sense un quart equip filial aquesta temporada, i degut als nombrosos jugadors interessats en prendre part en aquesta competició, el GEVA-CEA ha pogut inscriure a la categoria Tercera Provincial el GEVA-CEA D.

El debut ha estat amb derrota, però aquesta ha estat lluitada i s’ha perdut tant sols per la mínima davant un equip teòricament superior degut al nivell dels dos primers taulers en un desplaçament força complicat. Dels resultats individuals cal destacar les taules en el segon tauler de la Maria Galera davant un rival que el superava clarament segons rànquing ELO.

A continuació els resultats individuals:
 

BALAFIA B 2½ – 1½ GEVA-CEA D
1 Paul, Javier 1921 1-0 1813 Riba, Valentí
2 Pareja, Francisco J. 1883 ½-½ 1724 Galera, Maria
3 Francés, Judit 1700 1-0 1714 Da Rocha, Diana
4 Costa, Ricard 1700 0-1 1700 Navarro, Ernest