L’equip de la parròquia de La Massana renova el triomf de la darrera edició

Aquest diumenge a les 10:30 s’ha celebrat al GEVA una nova edició del Campionat Interparroquial per equips, que ha comptat amb la participació de representants de les parròquies d’Encamp, La Massana, Andorra la Vella, Sant Julià i Escaldes-Engordany.

El campionat s’ha jugat per sistema lliga amb partides ràpides a un ritme de 5 minuts amb increment de 3 segons per jugada, i amb la formació d’equips integrats per quatre jugadors ja que tot just han assistit 20 jugadors.

La lluita per torneig s’ha centrat entre els equips de les parròquies de La Massana i Sant Julià, malgrat que Escaldes també ha mantingut algunes possibilitats. Finalment i gràcies a la victòria per 3-1 de La Massana enfront Sant Julià a la darrera ronda l’equip massanenc ha pogut revalidar el triomf que ja va poder aconseguir tot just en la darrera edició. Enguany l’equip guanyador ha estat format per Oscar de la Riva, Valentí Riba, Marc Obregón i Maria Galera.

A continuació la classificació final:

1r. La Massana 11 punts
2n. Sant Julià 10 punts
3r. Escaldes-Engordany 9 punts
4t. Encamp 6 punts
5è. Andorra la Vella 4 punts