Torrent i Gras comparteixen el primer lloc a sub16. Eric Casanovas guanya sub14

Les categories sub16 i sub14 van disputar la darrera ronda i per tant ja es coneixen els guanyadors i els jugadors classificats per les finals catalanes.

Pel que fa a sub16 es va tornar a repetir la història de l’any passat, ja que després de les lluitades taules en la darrera ronda en Marc Torrent i en Ferran Gras han compartit la primera plaça a sub16 amb 3,5 punts. Guillem Sasplugas amb 2 punts assoleix també la classificació per les finals catalanes després de vèncer Diana da Rocha.

Pel que fa a sub14 el clar dominador ha estat Eric Casanovas que ha guanyat les cinc partides disputades. El segon lloc ha estat per en Marc Obregon amb 4 punts. També ha obtingut la classificació la Maria Galera al ocupar el tercer lloc.

A sub12 en Valentí Riba no afluixa i ha sumat una nova victòria, en aquest cas enfront Marcel Reyes. L’Arnau Jansat el segueix a un punt, i gairebé ambdós tenen assegurades les dues primeres places quan queda una ronda per celebrar-se.

Sub10 és la categoria més oberta ja que quatre jugadors arriben a la ronda final empatats amb 4 punts. La darrera ronda, per tant, serà decisiva per obtenir les places que donen dret a la classificació ja que hi ha molts jugadors implicats amb opcions.