Victòria contra el Terrassa B que ens deixa el liderat en solitari

Aquest diumenge hem jugat a casa amb el filial del Terrassa. No han portat els seus jugadors principals el que s’ha notat al nostre favor en el resultat final.

L’Òscar ha quedat millor en l’obertura i ha aconseguit quedar amb avantatge material, tot hi que no era fàcil imposar-ho per la solidesa de la posició del seu rival, qui finalment no ha sabut aguantar la posició.

En Marc també ha quedat millor en l’obertura i el seu rival ha donat dos torres per peça pensant aconseguir alliberar-se, però el nostre jugador no l’ha deixat jugar amb comoditat i algun error tàctic ha facilitat la seva victòria.

En Raul ha menjat dos peons sacrificats sense massa justificació pel seu rival. Tot i així hi havia complicacions tàctiques que han complicat la posició. El nostre jugador ha aguantat i després de varies simplificacions s’han acordat taules.

En Sergi ha quedat millor en l’obertura i ha guanyat un peó. Posteriorment ha sacrificat una qualitat amb bon criteri que li permetia dominar el taulell, i en no massa jugades la posició del seu rival ha col.lapsat.

En Josep a plantejat un bon atac que deixava en inferioritat el seu rival, i després d’alguns errors tàctics tot s’ha facilitat pel nostre jugador per aconseguir la victòria.

La partida d’en Daniel aparentava ser tranquil.la després de l’obertura però els dos jugadors volien complicar i s’han produït diversos desequilibris. El seu rival ha sacrificat una peça i el nostre jugador se l’ha menjat. L’atac era bo i en Daniel ha quedat perdut, però l’excés de confiança a acabat regalant el punt al nostre jugador.

En Joan ha jugat erròniament l’obertura en unes complicacions ben conegudes, pel que el seu rival no ha tingut massa problema en guanyar un peó i quedar en posició millor que li ha donat la victòria sense massa problemes.

En Josep ha quedat millor ben aviat, i el seu rival ha intentat atacar infructuosament. El nostre jugador ha guanyat material i s’ha defensat sense problema. En el final que s’ha produït no ha tingut més dificultats per imposar-se.

La partida d’en Francesc a aparentat des de ben aviat una igualtat total tant per la simetria com pel plantejament dels dos jugadors. Unes jugades després s’han produït simplificacions i han acordat taules.

La partida de la setmana que be amb el Sabadell C, un equip aparentment mitjà de la categoria, sens dubte serà interessant.

GEVA-CEA 7 – 3 TERRASSA B
1 De la Riva, Oscar 2538 GM 1-0 2263 Basora, Lluc
2 Simonet, Marc 2346 MF 1-0 2226 Carol, Santiago
3 Garcia, Raul 2329 MF 0,5-0,5 2186 Flores, David
4 Pham, Sergi 2281 1-0 2126 Martínez, Alexis
5 Ribera, Josep 2181 1-0 2088 Alegret, Amadeu
6 Jose, Daniel 2175 1-0 2081 Jabli, Mohamed
7 Santamaria, Vicens 2155 0-1 2065 Giménez, Francisco
8 Fernandez, Joan 2109 0-1 2020 Del Amo, Jordi
9 Onna, Josep 2098 1-0 1921 Faro, Jordi
10 Rechi, Francesc 2011 0,5-0,5 1900 Arus, Daniel