Derrota del GEVA-CEA B davant del Balàfia

Aquest diumenge l’Andorra B ha perdut contra Balàfia per 5-3. Tot i la derrota és un bon resultat tenint en compte que és un dels equips que juga per l’ascens. Les partides han anat així:

En el primer tauler Benet Pantebre ha perdut en una posició de reis en flancs oposats, tot i que quedaven poques peces, el seu rival ha pogut fer un atac de mat. En el segon tauler Joan Soler tenia una posició una mica inferior, ja que el seu rival tenia iniciativa, i no ha trobat les jugades correctes per defensar-se fet que la portat a perdre.

En el tercer tauler Esteve Mateu ha guanyat en una posició complicada, ja que el seu rival s’ha precipitat amb una entrega de peça i en poques jugades ha abandonat. En el quart tauler Marc Pericas ha jugat un final d’alfil contra cavall amb torres pel mig, tot i que el seu alfil era una mica pitjor, ha aconseguit imposar-se gràcies a un cop tàctic que li ha donat el punt.

En el cinquè tauler Marc Torrent ha fet una entrega de qualitat per poder atacar al seu rival, que al final ha acabat en mat i li ha donat la victòria. En el sisè tauler Ferran Gras ha fet un sacrifici de peça que li ha donat molta iniciativa, però la falta de temps ha provocat que no trobés la forma de guanyar i ha hagut d’abandonar.

En el setè tauler Marc Obregon ha perdut un final on tenia peça de menys, però tot i la inferioritat tenia possibilitats de fer taules. En el vuitè tauler Francesc A. López ha perdut en un final de cavall contra alfil que semblava taules ja que la posició estava bloquejada, però el seu rival ha trobat una forma de guanyar.

La setmana que ve l’equip filial s’enfrontarà a casa amb el Lleida C. Esperem poder puntuar per així assegurar com més aviat millor la permanència.

BALAFIA
5 – 3 GEVA-CEA B
1 Berge, Andreu 2154 1-0 1893 Pantebre, Benet
2 Ortoneda, Emili 2066 1-0 1878 Soler, Joan
3 Vila, Jose M. 1972 0-1 1873 Mateu, Esteve
4 Valen, Javier 1964 0-1 1829 Pericas, Marc
5 González, Xavier 1913 0-1 1829 Torrent, Marc
6 Paul, Javier 1886 1-0 1797 Gras, Ferran
7 Cosialls, Daniel 1839 1-0 1738 Obregon, Marc
8 Borras, Marc 1839 1-0 1716 López, Francesc A.