Bona actuació dels equips andorrans

Aquest any el GEVA-CEA Andorra va participar amb tres equips a les categories sub10, sub12 i sub14.

L’equip sub10 va acabar a la sisena posició sobre un total de 18 equips. El contundent resultat de la darrera ronda (4–0) sobre l’equip del Foment Martinenc, va permetre als més petits pujar fins la sisena plaça. Un resultat excel.lent pels nostres jugadors si tenim en compte que sortien amb el número 18 del ranking!

En l’aspecte individual, una vegada més, va sobresortir l’Arnau Jansat que va aconseguir, defensant el primer tauler, 4 punts de les cinc partides disputades. Bon resultat també el de Valentí Riba, que en el 2n tauler va totalitzar tres punts. En el tercer tauler trobem al debutant Roger Marsal, que va sumar 1 punt, i en el quart tauler l’altre debutant, en Jan Albós, que amb tres punts es va convertir en la gran sorpresa del equip.

Lequip sub10

L'equip sub10


A la categoria sub12 els nostres també sortien amb el pitjor ranking inicial, però gràcies a la victòria en la darrera ronda (3,5–05) sobre l’equip Barceloní Peona i Peó, van assolir la desena plaça sobre 14 equips.

Individualment el millor resultat va ser per la Júlia Sebastià, que en el quart tauler va sumar 3,5 de les cinc partides jugades. En el primer tauler en Marc Obregon va totalitzar 2 punts, en el segon tauler en Francesc López 2,5 i en el tercer tauler La Maria Galera va aconseguir 0,5 punts.

Lequip sub12

L'equip sub12


L’equip sub14 també va aconseguir millorar el seu ranking inicial ocupant la setena posició.

Destacar l’excel.lent resultat del Ferran Gras, que amb 3,5 sobre quatre partides jugades va ser el millor de l’equip. En el quart tauler un altre debutant, Eric Casanovas va aconseguir realitzar 1,5 sobre quatre possibles, confirmant una notable progressió en el seu joc. En el primer tauler Marc Torrent va finalitzar amb 1 de quatre possibles i en el segon Tauler Diana Da Rocha 0,5 de les quatre partides jugades.

Lequip sub14

L'equip sub14


Finalment destacar que és la primera vegada que Andorra participa amb tres equips en aquesta competició. També és remarcable que tots els jugadors l’any que bé podran representar als equips a la mateixa categoria. Cosa que ens permet pensar en millorar aquest resultats.

Els jugadors del GEVA-CEA

Els jugadors del GEVA-CEA

Una estoneta a la piscina...

Una estoneta a la piscina...