Torneig d’escacs ràpid intergeneracional

Amb motiu del dia Nacional de l’esport per a tothom i la trobada anual entre residències, una tria de nens de la FEVA van prendre part en un petit torneig on es van barrejar els més petits amb padrins de les residències participants en l’acte. De fet l’activitat d’escacs fou una més de les moltes que al llarg del dissabte es van anar celebrant al Pavelló Joan Alay.

El torneig fou una lliga entre sis participants amb partides de 10 minuts per jugador on s’enfrontaven dos jugadors sub10 i una jugadora sub14 amb dos padrins i un jugador membre del CEA. L’esdeveniment fou molt disputat fins el final, on dos jugadors van empatar al capdavant de la classificació amb 4 punts, en Miquel Monell i la jugadora sub14 Diana Da Rocha. La tercera plaça va recaure pel sub10 Valentí Riba que va totalitzar 3 punts.

L’encontre fou molt curiós ja que com es pot veure a la següent fotografia la diferència d’edat entre els participants era considerable. Tot i així en tot moment va regnar la cordialitat i l’esportivitat i des de la FEVA pensem que aquest tipus d’actes són molt positius per ambdues parts, els jugadors joves com els padrins, ja que el nostre esport no té diferències d’edat i es pot practicar en tot moment, resultant un bon exercici mental per mantenir el cervell sempre actiu.

El guanyador del torneig enfront Valentí Riba (sub10)

El guanyador del torneig enfront Valentí Riba (sub10)

Esperem continuar col.laborant en les properes edicions i esperem aconseguir que el nostre esport tingui cada vegada més ressò entre els padrins. Els deixem amb una selecció de fotografies de l’acte i els recordem que en la galeria de la FEVA a Flickr en poden trobar més.

La diferència dedat és notable!

La diferència d'edat és notable!

El podi de campions

El podi de campions