La Ministra d’Esports Roser Bastida i el Secretari d’Estat Victor Filloy reben l’expedició del Principat

Joan A. Obregon conversant amb Victor Filloy

Obregon conversant amb Victor Filloy

Ahir per la tarda a l’edifici de Govern la M.I. Sra. Ministra d’Educació, Formació Professional, Joventut i Esports, Roser Bastida i el Secretari d’Esports, Víctor Filloy van oferir una recepció a l’equip olímpic del Principat que prendrà part a les Olimpíades de Dresden entre els dies 12 i 25 de novembre.

A la recepció hi van poder assistir tres del jugadors de l’equip, Oscar de la Riva, Raül Garcia i Daniel José juntament amb el capità, en Josep A. Rivero. També hi van estar pressents el president de la FEVA, Francesc Rechi, en Joan A. Obregon que assistirà al Congrés de la FIDE i en Jorge Pérez, membre de la junta de la FEVA.

Tanmateix els membres de l’equip nacional i directius van poder conversar amb els mitjans de premsa del país per explicar les aspiracions de l’equip així com el tipus d’esdeveniment que es trobaran a Dresden on es superaran tots els rècords de participació.

Per altra banda la FEVA ha rebut la confirmació, per part de la organització de les olimpíades, de l’hotel on es trobaran allotjats els jugadors durant la seva estada a Dresden:

Four Points by Sheraton Königshof
Kreischaer Straße 2
01219 Dresden