Amb motiu de la Festa Major d’Escaldes-Engordany es va celebrar al local del GEVA el dilluns 28 de juliol per la tarda una nova edició d’aquest ja clàssic torneig d’estiu a la modalitat de partides rapides de cinc minuts.

Van prendre part a la prova 13 jugadors de totes les edats i ja des del principi es va veure que els jugadors més experimentats (els grans) no ho tindrien fàcil enfront dels «menys» experimentats.

La victòria final va ser per Esteve Mateu, el jugador juvenil de La Seu d’Urgell, amb uns incontestables 6.5 punts dels 7 possibles. En segon lloc, amb 6 punts, es va situar el juvenil Joan Fernandez i va tancar el pòdium en Manel Gragera amb 5 punts. El millor sub12 va ser en Marc Torrent i el millor sub10 Marc Obregon.

Fins el proper any!

Classificació final:

1r.	Mateu, Esteve	6.5
2n.	Fernández, Joan	6.0
3r.	Gragera, Manel	6.0


Torrent, Marc (Millor sub12)
Obregon, Marc (Millor sub10)