Bona victòria per començar la temporada

Avui hem aconseguit una ajustada victòria enfront el Mollet, un equip força equilibrat per ELO al que superàvem en els primers taulers i ells ens superaven en els 3 darrers. És un equip nou a la categoria, doncs varen pujar el darrer any.

El matx ha estat en tot moment molt disputat i fins que no han quedat només dues partides no es podia preveure massa què passaria.

Sorprenentment avui ha perdut l’Òscar enfront el fort MI Luís Alberto Rojas en una partida tàctica, però en Marc ho ha compensat amb una victòria on ha dominat al seu rival. En David ha tingut força dificultats per aconseguir l’empat en una posició inferior durant molta estona. En Sergi no ha sortit massa be de l’obertura i tot i que ha intentat activar-se, la seva posició no donava per gaire.

En Raül ha sortit una mica millor de l’obertura, i en els destrets de temps ha superat el seu rival sense massa problemes. En Daniel ha sortit igualat de l’obertura però el seu rival li ha guanyat un peó, tot i que la manca de temps no li ha permès trobar opcions. En Peter, alemany resident al Principat, és el primer cop que juga amb nosaltres. Ha quedat lleugerament millor i ha acabat enredant el seu rival.

En Josep després de sortejar alguna dificultat a l’obertura no ha tingut problema per igualar. L’Esteve ha quedat millor en l’obertura i ha superat tàcticament l’intent d’activació del seu rival. En el darrer tauler en Francesc no ha pogut parar l’atac del seu rival, quan aquest ha aconseguit acumular moltes peces en el flanc de rei.

La propera jornada anem a Barcelona per jugar amb el Sant Andreu, un dels millors equips de la categoria que tot just va baixar de Divisió d’Honor la darrera temporada.

A continuació els resultats individuals:

GEVA-CEA 5½ – 4½ MOLLET
1 De la Riva, Oscar 2540 GM 0-1 2478 MI Rojas, Luis A.
2 Simonet, Marc 2350 MF 1-0 2287 Fernández, Cristian
3 Monell, David 2337 MC ½-½ 2265 MC Bals, Jordi
4 Pham, Sergi 2313 MC 0-1 2246 MC Amores, Javier
5 Garcia, Raül 2282 MF 1-0 2234 Fernández, Francesc
6 Jose, Daniel 2200 ½-½ 2196 Ramón, Josep Mª
7 Fassnacht, Peter 2164 1-0 2185 Garriga, Pere
8 Onna, Josep 2111 ½-½ 2164 Muñoz, David
9 Mateu, Esteve 2045 1-0 2159 Gaona, Gerard
10 Rechi, Francesc 2011 0-1 2126 Morais, Javier