Acaba el torneig amb els jugadors classificats de les categories sub10 i sub12

El passat divendres van finalitzar els campionats per edats de les zones pirinenques, concretament les categories sub10 i sub12 ja que els més grans ho havien fet la darrera jornada. De totes maneres aquí cal citar que en Marc Torrent i en Ferran Gras van jugar un matx per desempatar, encontre que fou guanyat pel primer per 2-0.

A la categoria sub12 no es van produir sorpreses i tant en Valentí Riba com en Arnau Jansat van resoldre els seus compromisos en victòria, ocupant així la primera i segona plaça amb 6 i 5 punts respectivament. La tercera plaça fou per en Roger Pujol i per tant els tres jugadors han obtingut la classificació per les finals catalanes.

La darrera ronda a sub10 fou molt més dramàtica ja que diversos jugadors es trobaven amb opcions de classificar-se en funció dels seus resultats. Finalment dos jugadors van empatar amb 5 punts en el primer lloc, Daniel Arqués i Guillermo Jáuregui i que el sistema de desempat va resoldre per aquest ordre. Per la tercera plaça, la darrera que obtenia el passaport a les finals catalanes, fou finalment per en Alex Trojman gràcies també al seu millor desempat, ja que va acabar amb els mateixos punts que Jaime Robertson i Aaron Fernández. En aquesta categoria també s’ha classificat la Carolina Lacuesta per les finals femenines al assolir el 50% dels punts.

Les finals catalanes es disputaran del 16 al 20 d’abril, malgrat que encara no està disponible la circular corresponent al campionat.

20110225_Edats Zones Pirinenques (14)

Ferran Gras vs Marc Torrent, matx de desempat sub16

20110225_Edats Zones Pirinenques (4)

Valentí Riba, campió sub12

20110225_Edats Zones Pirinenques (8)

Daniel Arqués, campió sub10