Us esperem el dissabte 11 de desembre a les 10:00 al Prat Gran

El proper dissabte 11 de desembre de 2010 es jugarà el 9è Festival d’Escacs de Nadal organitzat pel G.E.V.A. (Grup d’Escacs Valls d’Andorra) que compta amb el patrocini del Comú d’Escaldes-Engordany.

El torneig començarà a les 10:15 hores i tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu d’Escaldes-Engordany (Prat Gran). Es preveu acabar al voltant de les 13:30 hores, un cop finalitzat el lliurament de premis.

Es jugaran 7 partides a un ritme de 7 minuts per jugador segons el sistema suís. Es celebraran tres competicions paral.leles amb les següents categories: SUB-12 (tots els nascuts després del 01/01/1998), SUB-10 (tots els nascuts després del 01/01/2000) i SUB-8 (tots els nascuts després del 01/01/2002).

Com a premi es lliuraran joguines als cinc millors classificats de cadascuna de les categories, a més tots els jugadors de la competició rebran un obsequi per la seva participació.

Desitgem que el seu fill/a pugui prendre part en el torneig. Si esteu interessats, haureu de formalitzar la inscripció del vostre fill/a una mica abans de l’inici de la competició (el termini oficial és fins a les 10:00 hores). L’organització tancarà les inscripcions un cop s’arribi als 120 jugadors.

Per agilitzar les inscripcions agrairíem que el dia del torneig portéssiu, degudament complimentada, la informació del següent formulari: