Andorra la Vella, nou vencedor del Interparroquial

Aquest diumenge 2 desembre s’ha disputat el ja tradicional torneig per equips interparroquial al local social del GEVA.

Enguany, han pres part quatre equips: Andorra, Escaldes, Ordino i la Massana integrats per 4 jugadors, on alguns equips disposaven de reserves. En total han sigut 16 jugadors que s’han enfrontat a un sistema lliga a doble volta, jugant un total de 6 rondes a partides 5’+3’’ per jugador.

Finalitzada la primera volta, l’equip d’Andorra liderat per Robert Alomà s’ha posat al capdavant guanyant tots els matxos ja fent gairebé impossible la missió d’atrapar-los degut als resultats ajustat entre els altres equips. Quedant la classificació provisional: Andorra líder amb 9 punts i mig, seguits de la Massana amb 5 punts, Ordino 4,5 i molt aprop Escaldes amb 5 punts.

Tot i així a la segona volta, l’equip d’Ordino, novetat respecte l’any passat, en detriment d’Encamp, ha aconseguit vèncer per un ajustat 2,5 a 1,5 al líder, però ja era massa tard per una remuntada apoteòsica.

El torneig ha aplegat jugadors de totes les edats, i precisament això és el millor dels equips, que combinaven experiència, amb jugadors molt joves.

Galeria de fotografies a Flickr


 Classificació Final
 1. Andorra:   17,0 punts
 2. Ordino:    11,5 punts
 3. Escaldes:  10,0 punts
 4. La Massana: 9,5 punts
Jordi Fluvià Poyatos

Jordi Fluvià Poyatos

Mestre Internacional | Professor FEVA

20181202 Interparroquial

Equip campió, Andorra la Vella

20181202 Interparroquial

Robert Alomà vs Jordi Fluvià