Jaume Alcón, Daniel Ramos i Josep Mª Ribera campions de les seves respectives categories

Un cop finalitzada la darrera ronda del torneig ja tenim els guanyadors de les tres categories, sub10, sub12 i sub14, així com els jugadors classificats per les finals catalanes que es disputaran a Vila-seca del 19 al 24 de març.

A la categoria sub10 la darrera ronda va ser molt emocionant, ja que tres jugadors tenien opcions d’endur-se el triomf de la categoria. De fet, les partides decisives van donar diversos canvis, però finalment fou en Jaume Alcón qui, amb la seva victòria davant Jaime Chaderat, assolia els 5 punts i acavaba en el primer lloc. En Jaume es va beneficiar de les taules en l’altra partida decisiva entre Serni Ribera i Marc Sánchez. Finalment, i gràcies al millor desempat, el segón lloc ha estat per en Serni, qui es beneficia així de la seva classificació per les finals catalanes de la seva categoria juntament amb en Jaume Alcón.

Sub12 presentava un panorama similar, però en aquesta ocasió les victòries d’en Daniel Ramos i Marc Martínez van ser clares, i per tant ambdós nan compartit la primera plaça i la classificació per les finals. El desempat ha resultat favorable per en Daniel que guanya així el torneig, i debutarà en unes finals catalanes amb una classificació més que merescuda.

Amb en Josep Mª Ribera amb el primer lloc assegurat abans de la darrera ronda, la lluita estava en la segona plaça i el passaport a les finals, ja que tres jugadors es trobaven amb opcions. El campió va tornar a guanyar, acabant amb uns inmaculats 6 de 6, mentre que dos jugadors han empatat en el segon lloc amb 4½ punts, l’Emma Grande, segona per millor desempat, i en Carlos Saez.

Del 19 al 24 de març a l’Hotel Palas Pineda**** de Vila-seca es celebrarà una nova edició de les finals catalanes per edats, on cada any pren part una delegació de jugadors del Principat. Es pot consultar tota la informació en el següent enllaç de la Federació Catalana d’Escacs.

20160301 R06 Comarques Pirinenques

Comarques Pirinenques 2016

20160301 R06 Comarques Pirinenques

Comarques Pirinenques 2016

20160301 R06 Comarques Pirinenques

Comarques Pirinenques 2016

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb les classificacions finals.