Derrota contra el Sitges

Aquest dissabte hem anat a jugar a Sitges en el primer encontre de la fase per evitar el descens. Malauradament no hem pogut puntuar tot i que em tingut opcions més que clares de fer-ho davant un equip que novament ens superava per rànquing a quasi tots els taulers.

L’Òscar ha tingut bones opcions amb negres durant una fase de la partida, però ha fet algun càlcul imprecís i el seu rival ha pogut acabar imposant un peó que tenia lliure en un final de dames.

En Sergi també ha pogut lluitar de valent contra el seu rival, però l’acumulació de petites imprecisions finalment ha pesat massa.

El primer resultat positiu ha estat en el 3r tauler, on en Ruben ha pogut empatar amb negres, tot i que sembla que ha tingut opcions durant una part de la partida per lluitar per quelcom més.

En Raul en canvi no ha pogut quallar una bona partida i s’ha vist superat, tot i que en una partida llarga, pel material de més aconseguit pel seu rival.

Les taules d’en Daniel han estat el primer resultat del dia, tot i que també quan el rellotge començava a pressionar els dos jugadors, signe de la gran lluita que hi ha hagut en tots els taulers avui. Després de quedar una mica inferior, ha pogut anar simplificant la posició i activar-se, moment que el seu rival ha fet escac continu.

En Josep Ribera tenia una posició bona i podia lluitar per la victòria, però en els destrets de temps s’ha deixat una peça i ja no ha pogut fer res.

Les nostres tres victòries s’han produït en els 4 darrers taulers. La primera la d’en Joan, qui ha pogut guanyar algun peó central que a més estava passat, el que restringia les peces del seu rival. Tot i que ha fet alguna jugada imprecisa, finalment ha acabat imposant la seva avantatja.

Una nova victòria d’en Esteve donava esperances a l’equip en aquell moment, ja que anàvem empatats. Ha sigut bàsicament una partida d’atac, on se les ha enginyat per poder aprofitar el defectuós enroc del rival.

En Josep Onna ha tingut també força opcions com a mínim de taules, però en el final ha acabat perdent alguns peons producte d’una estructura feble, i ha perdut un final de torres amb dos contra un peons.

Finalment en Francesc també ha pogut guanyar la seva partida per atac, tot i que després de deixar-se una qualitat. La seva posició era bona però, i ha foradat definitivament l’enroc del rival.

Esperem poder puntuar la setmana vinent amb el Cerdanyola, a priori l’equip més fort de la fase de descens.

A continuació els resultats individuals:

Sitges 6 – 4 ANDORRA
1 Lacasa, Josep A. 2457 MI 1-0 2553 GM De la Riva, Oscar
2 Beltran, Santiago 2455 MI 1-0 2304 MC Pham, Sergi
3 Fernández, Enrique 2407 MI ½-½ 2296 MF Gallego, Ruben
4 Marcel, Antoni 2372 MF 1-0 2280 MF Garcia, Raül
5 Ayas, Antoni 2346 MF ½-½ 2218 MC Jose, Daniel
6 Escobar, Antoni 2232 1-0 2201 Ribera, Josep
7 Draghici, Gavril 2209 0-1 2171 Fernández, Joan
8 Maroto, Josep L. 2199 MF 0-1 2159 Mateu, Esteve
9 Roca, Miquel A. 2148 1-0 2072 Onna, Josep
10 Almirall, Jaume 2147 0-1 2024 Rechi, Francesc

Sitges vs Andorra

Sitges vs Andorra

Sitges vs Andorra

Sitges vs Andorra