Bona participació de les categories sub10 i sub12 amb 22 jugadors

Aquest divendres 19 de gener, com en els darrers anys, ha començat la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya per edats. Andorra es troba dins de les Comarques Pirinenques i les partides es disputen els divendres a les 18:00 al local social del GEVA.

En aquesta edició prenen part 22 jugadors repartits en dues categories, 8 SUB12 i 14 SUB10, tots ells del Principat. Malauradament enguany no s’han pogut organitzar les fases prèvies de les categories sub14, sub16 i sub18 degut a que cada una d’elles comptava tant sols amb 4 inscrits. De totes maneres aquests jugadors tindran la opció d’obtenir una plaça de classificació si participen en el Campionat Juvenil d’Andorra que es celebrarà per les tardes al llarg de la setmana de Carnaval.

Una segona opció per classificar-se i que alguns jugadors han triat és la de prendre part en la fase prèvia del Pal de Lleida que sí organitza aquestes categories i que començarà el proper dissabte 26 de gener a Ponts. Un cop arrenqui us mantindrem informats sobre l’actuació dels jugadors andorrans.

Pel que fa al sistema de joc ambdues categories juguen per sistema suïs a sis rondes amb un ritme de 60 minuts per jugador. El torneig donarà les places per la Fase Final del Campionat de Catalunya per edats que es celebrarà per Setmana Santa a La Pineda.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la primera ronda i l’emparellament de la segona:

2013_Comarques Pirinenques

Ronda 1 - Vista parcial de la sala de joc