Us esperem el dissabte 15 de desembre a les 10:00 al Prat Gran

El proper dissabte 15 de desembre de 2012 es jugarà el 11è Festival d’Escacs de Nadal organitzat pel G.E.V.A. (Grup d’Escacs Valls d’Andorra) que compta amb el patrocini del Comú d’Escaldes-Engordany.

El torneig començarà a les 10:15 hores i tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu d’Escaldes-Engordany (Prat Gran). Es preveu acabar al voltant de les 13:30 hores, un cop finalitzat el lliurament de premis.

Es jugaran 7 partides a un ritme de 7 minuts per jugador segons el sistema suís. Es celebraran tres competicions paral.leles amb les següents categories: SUB-12 (tots els nascuts després del 01/01/2000), SUB-10 (tots els nascuts després del 01/01/2002) i SUB-8 (tots els nascuts després del 01/01/2004).

Com a premi es lliuraran joguines als millors classificats de cadascuna de les categories, a més tots els jugadors de la competició rebran un obsequi per la seva participació.

Desitgem que el seu fill/a pugui prendre part en el torneig. En cas afirmatiu, haurien de formalitzar la inscripció del seu fill/a mitjançant el lliurament del següent formulari, fent-lo arribar al professor d’escacs de la seva escola, amb data límit el divendres 14 de desembre. L’organització tancarà les inscripcions un cop s’arribi als 120 jugadors.