Diana Da Rocha guanya totes les partides i obté uns dels millors resultats de tot el torneig

Com en els darrers anys es va disputar a la localitat de la Pineda la final Catalana d’edats per equips i en aquesta ocasió Andorra va participar amb tres equips a les categories sub10, sub14 i sub16.

Els nostres representants van tenir sort diversa al llarg de tota la competició en que es van disputar sis rondes repartides en tres dies de joc.

A la categoria sub10, la Carolina Malkovets, que va defensar el primer tauler, no va tenir el seu torneig i no va aconseguir puntuar. En el segon tauler el Josep Pubill va totalitzar 3 punts, mentre que en el tercer tauler en Josep Ribera va ser el millor del seu equip amb 4 punts. Un bon torneig del Pep! El debutant, l’Alex Alcon amb 2 punts va complir per sobre amb les expectatives.

20121014_CatEquipsEdats_19

L’equip dels més petits, sub10

L’equip sub14 va tenir una baixa molt important de darrera hora, el seu primer tauler, en Marc Obregon. Un jugador molt experimentat i de fet la seva absència es va notar ja que va obligar a la resta de l’equip a pujar un tauler.

El primer i el segon tauler van estar ocupats per dos jugadors sub12, en Valentí Riba i l’Arnau Jansat. En Valentí va sumar 1,5 punts de 6 possibles, però tenint en compte el gran nivell dels seus adversaris i que defensava el primer tauler d’una categoria superior a la seva, el resultat no va ser dolent. L’Arnau va sumar 1½ punts de cinc partides jugades.

En Francesc López en el tercer tauler va aconseguir 3 punts de 5 partides jugades. Un bon resultat. Amb 3,5 punts sobre 5 partides, la Maria Galera va arrodonir una bona actuació, confirmant que els últims bons resultats no han estat casualitat. Per la seva banda, la Júlia Malkovets, que sortia com a reserva, va perdre les tres partides que va jugar.

20121014_CatEquipsEdats_18

L’equip sub14 tot just abans de començar el matx…

A la màxima categoria, sub16, fou precisament on es va aconseguir el millor resultat de la competició. El nostre equip va ocupar la cinquena posició de tretze equips. Sense dubte, va contribuir mol a aquesta classificació la gran actuació de la Diana en el darrer tauler, ja que va guanyar totes les partides disputades. Malauradament no va aconseguir la medalla d’or, ja que la representant del Llinars, Andrea Lafuente, va jugar una partida més totalitzant 6 punts, mentre que la Diana va jugar 5 partides. Esperem que aquest resultat sigui el començament d’una pujada merescuda en el seu rànquing personal.

Diana da Rocha

Diana da Rocha… espectacular amb 5 de 5!

La puntuació per taulers va ser la següent: en el primer tauler Eric Casanovas 1½ punts; 2n tauler Marc Torrent 2,5 punts; 3er tauler Ferran Gras 3,5 punts i en el 4t, Diana Da Rocha 5 punts. Tots sobre 5 partides disputades.

A continuació podeu trobar els enllaços a chess-results amb tots els resultats i les classificacions finals: