Inscripcions obertes! Emplena el formulari on-line!

El proper dissabte 17 de desembre del 2022 es celebrarà el 19è Festival d’Escacs de Nadal organitzat pel G.E.V.A. (Grup d’Escacs Valls d’Andorra) que compta amb el patrocini del Comú d’Escaldes-Engordany.

El torneig començarà a les 10:00 hores i tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu d’Escaldes-Engordany (Prat Gran). Es preveu acabar al voltant de les 13:30 hores, un cop finalitzat el lliurament de premis.

Es jugaran 7 partides a un ritme de 7 minuts per jugador segons el sistema suís. Es celebraran tres competicions paral·leles amb les següents categories: SUB-12 (tots els nascuts després del 01/01/2010), SUB-10 (tots els nascuts després del 01/01/2012) i SUB-8 (tots els nascuts després del 01/01/2014).

Com a premi es lliuraran joguines als millors classificats de cadascuna de les categories, a més tots els jugadors de la competició rebran un obsequi per la seva participació.

Desitgem que el seu fill/a pugui prendre part en el torneig. En cas afirmatiu, haurien de formalitzar la inscripció del seu fill/a emplenant el FORMULARI ON-LINE, en qualsevol cas amb data límit el dijous 15 de desembre o abans si s’arriba al límit d’inscripcions, moment en que es tancarà el formulari.

L’organització tancarà les inscripcions un cop s’arribi als 130 jugadors. Per més informació poden trucar al +376 824465 (a partir de les 17:30h).

Us hi esperem!