Derrota contra Irlanda


T
62 IRLANDA (IRL)
ELO
3½-½
97
ANDORRA (AND)
ELO
33.1
GM Baburin, Alexander
2502
1-0 GM De la Riva, Oscar
2523
33.2
MI
Collins, Sam E.
2495
1-0
MF Simonet, Marc
2222
33.3
MI Astaneh Lopez, Alex
2419
1-0
MF
Garcia, Raul
2176
33.4
MI Heidenfeld, Mark
2382
½-½
CM
Ribera, Josep
2117

Avui hem jugat amb Irlanda, un equip força més potent que el nostre, però que hem aconseguit guanyar algun cop fa temps.

Irlanda vs Andorra

En la partida de l’Òscar, aquest ha plantejat una defensa Holandesa al seu rival a qui fa temps ja havia guanyat amb la mateixa. No ha quedat posicionalment massa be al centre, però el seu objectiu era atacar pel flanc de rei. Finalment no ha pogut atacar i el seu rival li ha guanyat algun peó massa important, i no ha pogut salvar la partida.

Irlanda vs Andorra

En la partida d’en Marc, aquest ha quedat be amb blanques, tot i que s’ha anat igualant la posició. Llavors el Marc ha decidit fer un atac lateral per intentar aconseguir la forta casella e6. Lamentablement no ha vist que amb un atac descobert contra la dama perdia material, i ha hagut d’abandonar.

Equip de la Xina

En Raül no ha sortit be amb negres amb la defensa que ha plantejat, i el major control central així com la parella d’alfils, donaven bones opcions al blanc per lluitar per la victòria. Aquest ha jugat amb prudència, perdent algunes oportunitats de millorar la seva posició i en Raül ha aguantat força estona. Finalment, però, sense cap mena d’activitat no ha pogut salvar la posició.

Árbitres espanyols

En Josep ha sortit sense problemes de l’obertura en una posició igualada, on a més s’han canviat quasi totes les peces. En el final conseqüent després d’algunes maniobres s’han acordat taules. Un resultat notable enfront un jugador de molt més rànquing.

Equip femení de Colombia

Amb aquest resultat tornem al 50% dels punts. Demà esperem algun equip més assequible, a veure si podem puntuar de nou.