L’equip d’Andorra acaba en la cinquena posició del festival

Avui ha tocat jornada doble en el Festival. Pel matí s’ha disputat tres competicions, una sub20, una sub10 i una tercera on es barrejaven tres categories, sub12 sub14 i sub16. En aquest darrer grup han pres part els tres jugadors del Principat, Marc Pericas (sub16), Marc Torrent (sub14) i Marc Obrgeon (sub12).

Malgrat jugar-se les tres categories de forma barrejada les classificacions s’han tret per franges d’edat. En Marc Pericas ha acabat amb 5 punts en el quart lloc de la classificació general, o sigui quart sub16. Per la seva banda, amb 3,5 punts, en Marc Obregon ha estat el segon millor sub12 mentre que en Marc Torrent també ha acabat amb la mateixa puntuació. Cal destacar que amb la suma combinada dels tres jugadors han obtingut també la segona posició en la classificació per equips.

Per la tarda ha tingut lloc la darrera competició, la d’equips, on han pres part 8 seleccions. L’equip d’Andorra ha estat integrat per Oscar de la Riva, els jugadors citats anteriorment, i Sílvia Real com tauler femení.

La classificació final ens ha llevat a la cinquena posició, mentre que el torneig ha estat guanyat per Mallorca A que ha donat la sorpresa al superar Catalunya que d’entrada era la principal favorita.

L’actuació andorrana ha estat bona, especialment si tenim en compte que la majoria d’equips estaven integrats per jugadors sub20 (apart del sènior i la femenina). Per la seva banda l’Oscar ha rebut el premi especial com a millor jugador del torneig.

A continuació unes quantes fotografies dels esdeveniments:

Tots els participants del Campionat per Equips...

Tots els participants del Campionat per Equips...

Andorra recull el premi com 5è classificat...

Andorra recull el premi com 5è classificat...

Tots els premiats del torneig juvenil...

Tots els premiats del torneig juvenil...

Marc Pericas, quart classificat sub16

Marc Pericas, quart classificat sub16

Andorra, sots-campió sub16 per equips

Andorra, sots-campió sub16 per equips

Marc Obregon, sots-campió de la categoria sub12...

Marc Obregon, sots-campió de la categoria sub12...