Illes Faroe guanya per 4-0 a San Marino mentre que Andorra guanya per la mínima a Mònaco

L’equip del Principat ha aconseguit una treballada victòria per la mínima (2,5 a 1,5) davant la selecció de Mònaco. Curiosament aquest fou el mateix resultat que es va produir a les passades olimpíades de Dresden, malgrat que els jugadors que es van enfrontar aleshores no van ser exactament els mateixos.

El matx d’avui s’ha pogut guanyar gràcies a la victòria en el tercer tauler de Ruben Gallego que ha sabut treure profit de les complicacions per endur-se el punt. Les altres tres partides de l’encontre, malgrat que lluitades, han acabat en taules donant així el triomf per Andorra.

Julia Lebel-Arias (MON) vs Joan Fernández (AND)

Julia Lebel-Arias (MON) vs Joan Fernández (AND)

L’equip de les Illes Faroe, per la seva banda, també ha guanyat però de forma contundent, com ja va fer ahir, i s’ha imposat per 4-0 a San Marino. Després d’aquest resultat continua al capdavant de la classificació amb 14 punts, seguida d’Andorra que en suma 12.

Helgi Dam Ziska (Illes Faroe) vs Enrico Grassi (San Marino)

Helgi Dam Ziska (Illes Faroe) vs Enrico Grassi (San Marino)

La tercera posició, a tres punts i mig de distància, és per l’equip de Malta que en suma 9,5 gràcies a la victòria d’avui per 3 a 1 enfront Guernsey. Amb 9 punts trobem Mònaco i Luxemburg

Vassilis Aristotelous (Xipre) vs Jerry Hartung (Luxemburg)

Vassilis Aristotelous (Xipre) vs Jerry Hartung (Luxemburg)

La jornada de demà, tot just a l’equador del torneig, ens oferirà un interesantíssim duel entre Andorra i les Illes Faroe que en funció del resultat i vist el nivell desplegat fins el moment per ambdós equips podria arribar a resultar decisiu.

Constantinos Papatryfonos (Xipre) vs Fred Berend (Luxemburg)

Constantinos Papatryfonos (Xipre) vs Fred Berend (Luxemburg)

Demà es disputarà la quarta ronda a partir de les 16:00 hores al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, recordeu que podeu consultar tots els emparellaments, classificacions i resultats a Chess-Results.