Donada la situació actual l’organització ha decidit suspendre el Festival. Sentim les molèsties ocasionades i us esperem el 2022!

El proper diumenge 12 de desembre del 2021 es celebrarà el 19è Festival d’Escacs de Nadal organitzat pel G.E.V.A. (Grup d’Escacs Valls d’Andorra) que compta amb el patrocini del Comú d’Escaldes-Engordany.

El torneig començarà a les 10:00 hores i tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu d’Escaldes-Engordany (Prat Gran). Es preveu acabar al voltant de les 13:30 hores, un cop finalitzat el lliurament de premis.

Es jugaran 7 partides a un ritme de 7 minuts per jugador segons el sistema suís. Es celebraran tres competicions paral·leles amb les següents categories: SUB-12 (tots els nascuts després del 01/01/2009), SUB-10 (tots els nascuts després del 01/01/2011) i SUB-8 (tots els nascuts després del 01/01/2013).

Com a premi es lliuraran joguines als millors classificats de cadascuna de les categories, a més tots els jugadors de la competició rebran un obsequi per la seva participació.

Desitgem que el seu fill/a pugui prendre part en el torneig. En cas afirmatiu, haurien de formalitzar la inscripció del seu fill/a emplenant el FORMULARI ON-LINE, en qualsevol cas amb data límit el divendres 10 de desembre o abans si s’arriba al límit d’inscripcions.

L’organització tancarà les inscripcions un cop s’arribi als 100 jugadors i no es crearà llista d’espera ni s’acceptaran inscripcions el mateix dia de joc. Per més informació poden trucar al +376 824465 (a partir de les 17:30h).

Protocols d’obligatori acompliment durant el torneig:

  • Distància entre persones.
  • Caldrà dur mascareta obligatòria tota l’estona.
  • Ús de gel hidroalcohòlic.
  • Activitat amb registre d’assistència (inscripció prèvia).
  • Es podrà accedir al recinte a partir de les 9:30 hores. Els jugadors hauran d’esperar a ser atesos pels membres de l’organització.
  • Hi haurà un control d’accés pel públic (pares, mares i/o acompanyants) i caldrà presentar el certificat COVID-19.
  • El públic es col.locarà a les grades mantenint distància entre ells.
  • Els protocols, si fos necessari, s’adaptarien als possibles canvis per la data de l’esdeveniment.
  • La inscripció implica l’acceptació de les bases del torneig i els protocols COVID-19 que s’hagin de dur a terme.

Us hi esperem!

Formulari d’inscripció ON-LINE.
Crònica edició del 2019.
Galeria fotogràfica del 2019 a Flickr.

 

 

Pavelló del Prat Gran (Escaldes-Engordany)