Surten els primers líders de la competició

Alex Trojman continua sent el clar dominador de la categoria sub12 al vèncer en la quarta ronda Eric Mitjana conduint les peces blanques. El cert és que el jugador escaldenc ho té tot de cara per aconseguir la primera plaça, però encara té un enfrontament complicat en la propera ronda en que durà les peces negres davant Josep Pubill. Per la seva banda Emma Grande es consolida en el segon lloc amb 3 punts després de la seva victòria davant Aaron Fernández.

A la categoria sub10 l’únic jugador amb quatre victòries és en Josep Mª Ribera que va superar amb les peces blanques Adam Checchi. El segueixen en la classificació, amb tres punts, els germans Checchi, que tot just jugaran entre ells en la propera jornada, i Alex Alcon que serà precisament el rival d’en Josep Mª en la cinquena ronda.

La propera ronda es jugarà d’aquí dos divendres, el dia 22 de febrer, ja que la propera setmana, tot just coincidint amb la setmana de vacances de carnaval es jornada de descans. Tot i així els que tinguin ganes de jugar ho podran fer del 12 al 14 de febrer per la tarda ja que en el local del GEVA es disputarà el Campionat Juvenil d’Andorra.

Pel que fa als jugadors que estan prenent part en el campionat classificatori del Pla de Lleida, categories sub16 i sub18, la jornada fou força profitosa. A sub18 victòries d’en Marc Torrent i Diana da Rocha, però malauradament derrota d’en Guillem Sasplugas. A sub14 victòria de Maria Galera i taules d’en Eric Casanovas davant Sergi Fabrega, número u del rànquing.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la quarta ronda i l’emparellament de la cinquena:

20130208_ComarquesPirinenques_04

Alex Trojman vs Eric Mitjana (sub12)

20130208_ComarquesPirinenques_02

Josep Mª Ribera vs Adam Checchi (sub10)