Recepció del l’equip olímpic d’escacs per part del Secretari d’Estat d’Esports, Sr. Manel Blasi

El passat dijous a les 18:00 hores el Secretari d’Estat d’Esports, Sr. Manel Blasi, va rebre l’equip olímpic i els membres de la delegació que el proper diumenge 19 de setembre viatjarà cap a la població russa de Khanty-Mansiysk per prende part en les XXXIXenes Olimpíades d’Escacs.

DSC04868

Recepció de l'equip olímpic d'escacs pel Secretari d’Estat d’Esports, Sr. Manel Blasi

L’equip viatja amb força il·lusió cap a una olimpíada que es preveu molt interessant ja que hi ha prevista la participació de 157 equips a la categoria open i 118 a la categoria femenina i que comptarà amb la participació de gairebé tots els jugadors més importants del planeta.

Andorra surt en el ranking provisional en el lloc 87è i l’objectiu de l’equip és mantenir-se per la part mitjana de la taula intentant obtenir el 50% dels punts possibles.

DSC04869

Part dels membres de la delegació andorrana a Khanty-Mansiysk

Per altra banda la delegació viatja també amb dos clars objectius. Per una banda la presència del vice-president de la FEVA, Joan Antoni Obregon dins d’una de les candidatures per la presidència de la European Chess Union, i que en cas de resultar la escollida ocuparia el càrrec de tresorer. En el cas de que la candidatura de weReurope resultés guanyadora seria la primera ocasió en la història dels escacs andorrans en que un dels seus membres opta a un càrrec a nivell internacional, en aquest cas europeu.

En segon lloc Andorra també ha presentat candidatura com a seu organitzadora del Campionat d’Europa per equips (homes i dones) del 2013. Dins d’aquest projecte la delegació viatja amb un dossier informatiu per promocionar el país i esperem que es pugui tornar de Rússia amb l’objectiu acomplert.