Sort diversa pels representants andorrans

Aquest dilluns s’ha jugat ronda doble. Hi ha varis campionats, com aquest, que fan dues jornades dobles per poder jugar-ne nou en una setmana, el que si be estalvia costos es força més cansat pels jugadors.

En Francesc Rechi ha tingut dues partides complexes. La primera amb un jugador amb força més rànquing, però tot i així ha aconseguit igualar la posició. Posteriorment s’ha creat alguna debilitat per intentar millorar la posició, però no ha calculat be un tema tàctic i ha perdut material, el que ha estat suficient pel seu rival per endur-se la victòria.

En la segona ha quedat malament en l’obertura i ha anat a remolc força estona. Ha aconseguit complicar una mica la posició però no ha estat suficient hi finalment ha perdut. Amb un punt demà juga amb un rival en principi més assequible.

En Daniel José ha obtingut avantatge de material en l’obertura de la primera partida amb un tema tàctic teòric que el seu rival no coneixia. Ha anat incrementant l’avantatge sense massa problemes donat que el negre no tenia contra-joc, i finalment ha imposat el material de més.

En la segona partida també ha aconseguit material d’avantatge en l’obertura doncs el seu rival tampoc ho coneixia, però la posició era complexa i no ha trobat la forma d’imposar-lo i finalment han repetit posició acordant les taules.

Amb dos punts i mig demà s’enfrontarà amb un rival amb una mica menys de rànquing que el d’avui.

Vista de la sala de joc del torneig...

Vista de la sala de joc del torneig...