Arrenca el campionat amb la participació de 20 jugadors

Entre els dies 16 i 19 de febrer es disputarà el Campionat Juvenil d’Andorra 2010 que enguany ha tingut una bona participació amb 20 jugadors inscrits.

Les partides es celebren per les tardes al local social del GEVA a partir de les 18:00 hores amb un ritme de joc de 20 minuts i increment de 10 segons per jugada, jugant-se per tant dues rondes diàries.

D’aquesta primera jornada cal fer menció de les diverses sorpreses que es van produir a la segona ronda, resultats que demostren que el torneig no resultarà gens senzill pels jugadors teòricament favorits. Cal destacar així les derrotes de Marc Torrent i Ferran Gras (els dos millors sub14 en el torneig classificatori per les finals catalanes) davant Francesc López i Eric Casanovas, així com la derrota de Marc Obregon davant Diana da Rocha i la d’Arnau Jansat enfront valentí Riba en un duel habitual de la categoria sub10.

A continuació poden consultar tota la informació a la web de chess-results:

Vista parcial de la sala de joc...

Vista parcial de la sala de joc...

Marc Pericas, número u del rànquing...

Marc Pericas, número u del rànquing...